19.12.2015

Joulukortit 2015

Tänä vuonna tein jälleen parilla eri "tekniikalla" joulukortteja. Päätin tehdä joulukortteja niistä materiaaleista, mitä kotoa jo löytyi, niin saa askarteluvarastoakin välillä tyhjennettyä. Varastosta löytyi kuusiääriviivatarroja, mutta niitä ei riittänyt kaikkiin kortteihin, joten tein myös muutaman hamahelmijoulukortin.


Hääaskarteluista oli jäänyt yli tuota hopeaa helmiäiskartonkia, joten siitä tehtiin korteille pohja. Väliin mustaa kartonkia puoli senttiä pienempänä ja päälle valkoinen helmiäiskartonki jälleen puoli senttiä pienempänä. Ääriviivatarrat laitettiin hopealle kartongille ja leikattiin irti. Ne sitten kohotarroilla kiinni korttiin, tarrahelmiä koristeeksi ja vielä tähdet kuusien latvoihin. Laitoin osaan korteista hyvän joulun -toivotuksen tekstitarralla ja osaan kirjoitin hopealla tussilla.

Hamahelmikortteihin etsin malleja Pinterestistä ja tuollaiset kivat sieltä löytyi. Joulupukkikin olisi ollut kiva tehdä, mutta minulla ei ollut vaaleita hamahelmiä (enkä halunnut ruskettunutta Pukkia :D). Tekstit tein Dymolla. Näihin kortteihin en mitään runoja lähtenyt etsimään, kuten viime vuosina olin tehnyt, vaan hyvän joulun -toivotus riittää tänä vuonna :)


Me ollaan nyt muutettu uuteen kotiin ja ehditty asumaan täällä pari viikkoa. Puolet tavaroista etsii vielä omaa paikkaansa ja osa vanhoista huonekaluista pitäisi saada myytyä, mutta pikku hiljaa tässä saadaan laitettua kotia kuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)