25.9.2015

Vaahtokarkkihattarasukat

Noniin, nyt on sitten Kool-Aid -jauheilla värjätystä langasta neulotut sukat valmiit! Aikansa se kyllä vei, kun samaan aikaan oli toinen työ puikoilla, mutta viime viikonlopun aikana sain taas puhtia neuloa nämä valmiiksi.

Värjätty lanka oli siis Novitan Seiskaveikkaa ja puikottimet oli 3,5mm. Neuloin ihan vaan perussukat, mutta halusin oppia kuitenkin jotain uutta, joten neuloin näihin erilaisen kantapään! Olen nimittäin aina neulonut sukkiin vahvistetun kantapään. Tällaiseen raidoittuvaan lankaan valitsin opeteltavaksi tiimalasikantapään ja sitä varten katsoin tämän Suuri Käsityön tekemän ohjevideon Youtubesta.

Aivan virheittä ei kantapään neulominen sujunut ja huomasinkin tekemäni virheen vasta, kun olin neulonut toisen sukan kantapään enkä enää jaksanut lähteä sitä korjaamaan, sillä virhe on melko pieni. Seuraavien sukkien tiimalasikantapää tuleekin olemaan sitten ihan virheetön!

Nimitin nämä vaahtokarkkihattarasukiksi, kun minulle tulee näistä ihan mieleen vaahtokarkit ja hattara plus että nämä sukat tuoksuvat aivan karkilta!


4 kommenttia:

 1. Mahtavasti onnistunut värjäys. Kauniisti tulee raitasukkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin olin kovin iloinen nähdessäni, miltä neulejälki näyttää :)

   Poista
 2. Nätin väristä lankaa oot saanu tehtyä :) Tiimalasikantapään oon itekin kyllä hyväksi todennu, sukat istuu parhaiten jalkaan ko. mallilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo tuo kantapäämalli istuu jalkaan aika kivasti kyllä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)