28.9.2015

Häät: Koristeet

Viimeisenä hääjuttuna kerron meidän itsetehdyistä koristeista. Aloitetaan vaikka maljakoista. Koska häidemme yhtenä juttuna oli pitsi, halusin tuoda sitä maljakoissa esille ja koska olin jo joskus aiemmin ennen häiden järjestämistä hankkinut leveää pitsiteippiä, keksin laittaa sitä maljakoiden ympärille. Pöytäkoristeista halusin keveät ja romanttiset, joten maljakkoina toimi hyvin pienet Happy Joe -pullot. Niitä sitten lipiteltiin aina silloin tällöin...

Kuva: Photography Jukka KinnunenNoutopöydässä meillä sitten oli juuttinarulla päällystämäni lasipullot, (lisäsin juuttinarua ylös asti ja tein toisen samanlaisen), joissa oli isoja kalloja kukkina.


Juhlatilan kattoon tein eri kokoisista kakkupapereista viirinauhat. Taitoin kakkupaperit puoliksi ja liimasin juuttinaruun. Helppoa ja nättiä. Kakkupapereita tilattiin Ebaysta ja osan ostin Tigerista.

Kuva: Photography Jukka Kinnunen
Hääkakkuumme virkkasin kolme eriväristä sydäntä, meidän hääväreissä tietysti, ja ne laitettiin grillitikkujen päihin. Näiden sydänten ohjeen löysin Virkaten-blogista.

Kuva: Photography Jukka Kinnunen
Tässä siis suurimmilta osin itse väkerretyt jutut häihimme. Paljonhan sitä tuli tehtyä ja en kyllä enää muista, mistä sitä aikaa näihin kaikkiin tekemisiin riitti, mutta riitti kuitenkin ja olen kyllä äärimmäisen tyytyväinen kaikkiin häissämme olleisiin koristeisiin ja muihin elementteihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)