14.12.2014

Nurmilintu

Niin kaunis huivimalli ja helppoa neuloa tämä Heidi Alanderin Nurmilintu. Langaksi valitsin Louhittaren Luolan Väinämöistä sävyssä Laguuni, joka on juuri nimensä näköistä lankaa. Mieleen tulee valkoiset hiekkarannat ja kirkas, turkoosin värinen merivesi.


Huivi neuloutui suht nopeasti sairastellessa 4mm pyöröpuikoilla ja odotti pingotusta pienen tovin ja valokuvausta vielä toisen tovin. Mutta kaunis siitä tuli. Ainaoikeaa sekä muutama pitsikerros olivat helppoa neulottavaa. Ainoan päänvaivan tuotti päättelykerros, mutta siitäkin selvittiin joten kuten luovuutta käyttäen. Yksi vyyhti riitti mainiosti tämän kokoiseen huiviin, yli jäi pikkuinen pallero. Tämä on menossa pukinkonttiin ja on kyllä niin saajansa värinen huivi kuin olla ja voi.


On ehkä pakko neuloa itsellekin tällainen huivi, niin kiva siitä tuli. Ehkä hieman paksummasta langasta ja isommilla puikoilla. Mutta nyt on jo toinen huivi puikoilla, sekin menossa joululahjaksi, jos vain saan sen valmiiksi ennen jouluaattoa. Huivimalli on tältä samaiselta suunnittelijalta, arvaatko mikä se on? ;)

6 kommenttia:

 1. Onpa upean väristä lankaa. Saaja tulee varmasti ilahtumaan tästä huivista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja nuo turkoosin eri sävyt vaihtelee tuossa kivasti :)

   Poista
 2. No nyt on kyl upee huivi ja upeen väristä lankaa :O Aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :) Mäkin tykkään ihan hirveesti :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)