6.8.2014

Neon, neon

Näillä helteillä ei tee hirveästi mieli pitää sukkia jalassa, mutta silti sellaiset oli neulottava. Vieläpä pitkävartiset. Hullunhommaa sanon minä. Noh, kuitenkin. Olen jo pitkän aikaa ihaillut noita Regian ihania Fluormania Color neonlankoja ja niistä tehtyjä sukkia, erityisesti niitä, joihin on yhdistetty myös harmaata. Niinpä sitten sellaiset pääsivät myös omille puikoilleni.
Harmaana värinä toimii Dropsin Fabel ja 2,5mm puikoilla näitä väkerrettiin suurimmaksi osaksi tuulettimen ääressä, jotta kädet pysyy neulomiskuosissa eli eivät hikoile :D Varret tuntuivat ikuisuudelta, kun en ole pitkään aikaan neulonut noin pitkiä sukkia noin ohuella langalla, mutta sitten kun päästiin kantapäähän asti, loppu valmistui nopeasti.

Tarkempia silmukkamääriä sukkiin löytyy Neulova Narttu -blogin kommenttilootasta.Sukista tuli ihanan kirkkaat ja värikkäät ja ne varmasti piristävät koko ajan lähestyvää syksyä sekä talvea. Mutta nautitaan vielä helteistä, kun niitä kerran piisaa!

Ps. Äitini kovasti ihaili sukkiani ja toivoi, että saisi ne itselleen. Olivat vaan harmittavasti liian pienet, kun omien pikkujalkojeni mukaan ne tein. Mutta tontut on varmasti jo kuulolla.. ;)

10 kommenttia:

 1. Aina kun tätä fluormaniaa näkee, niin tulee hillitön halu päästä itsekin neulomaan siitä jotain - on se vaan niin nättiä lankaa :) Keväällä tein kans yhdet sukat. Minulla on kans ollu näillä helteillä hieman vaikeuksia tarttua puikkoihin, varsinkin pidempi vartisiin sukkiin.. On vaan liian kuuma, ei pysty keskittymään! Kiva oivallus tuo harmaa lanka tuonne sekaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä sitä itsekin kesällä mielellään virkkaa ja käyttää erilaisia puuvillalankoja kuin villalankoja. Tai sitten neulon bambupuikoilla, ne kun eivät niin paljoa hiosta :) Harmaa väri kyllä kivasti rauhoittaa noita neonvärejä, vaikka kyllä ne silti aika kirkkaasti loistaa :D

   Poista
 2. Oiii mite nätit! <3

  VastaaPoista
 3. ihanan räväkät, ja toi harmaa kyllä sopii sekaan mainiosti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Harmaa väri sopii kyllä minkä tahansa värin kanssa :)

   Poista
 4. Ihanan värikkäät sukat ja kauniisti yhdistyy tuon harmaan kanssa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)