25.9.2016

Kaunein Nurmilintu

Todella harvoin neulon jotain tiettyä mallia useampaan kertaan, jos ei ihan perussukkia lasketa, mutta nyt on käynyt sellainen juttu, että kolmas Nurmilintu on syntynyt.

En päässyt osallistumaan heinäkuisiin Neulefestareihin, jotka järjestettiin Jyväskylässä, mutta paikkasin harmituksen ja käväisin festareiden jälkeen Titityyssä ja ostin sieltä pari vyyhtiä tuota ihanaa ranskalaista la Bien Aiméeta, mitä oli festareillakin esillä ja myynnissä. Toinen niistä vyyhdeistä oli tämä Nurmilintuun päätynyt Merino Singles -lanka (100% merinoa) sävyssä Aimée's Shawl. Aivan ihana väri! Vaaleanpunaisen ja persikan vivahteinen, jossa on myös oransseja, vaalean ja tumman turkooseja sekä vihertäviä specklejä eli pilkkuja.


Vähän joutui kyllä jännittämään, riittääkö lanka huiviin, kun 100 grammassa oli metrejä 366, mutta lanka riitti juuri ja juuri. Niin ja 4mm bambupyöröillä posoteltiin menemään. Ei tätä voi hehkuttaa liikaa, sillä tästä tuli niin kaunis!


8 kommenttia:

 1. Ihana huivi ja väri sopii sinulle hyvin.

  VastaaPoista
 2. Se todellakin on kaunis <3

  VastaaPoista
 3. Oi miten kaunis Nurmilintu. Minäkin aloitin tätä. mutta koiranpentu pääsi sotkemaan sen alun, joten joudun aloittamaan sen alusta. Todella ihanaa tuo lanka ja se käy hyvin malliin. Mitenkähän itsekkin oppisi asettelemaan huivin noin kauniisti kaulaan. Mulla ne on aina epämääräisellä mytyllä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Höh, höpsö koiranpentu :( Tuo huivi kyllä on semmonen, että sitä pitää vähän asetella, kun ei ole symmetrinen :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)