13.9.2013

Shelttirakkautta

Perheelläni on kaksi koiraa. Shetlanninlammaskoiria. Vili ja Taneli. Ne on velipuolia eli niillä on sama emo. Vili täytti elokuussa kuusi vuotta ja Taneli täytti eilen viisi vuotta. Pienet karvapojat ovat kovin rakkaita ja niitä on välillä kova ikävä. Onneksi niitä pääsee aina ajoittain viikonlopun ajaksi hellimään, kun menee vanhempieni luona käymään. Viimeksi viime viikonloppuna kävimme kotona ja voi sitä riemua ja hännän huisketta, minkä joka kerta saa vastaansa, kun autosta astuu ulos <3 Taneli rakastaa pallon heittelyä ja vatsan rapsuttelua. Vili tykkää kävyistä ja muista esineistä, jotka voi ottaa suuhun ja sitten mennä karkuun, kun sitä yrittää mennä ottamaan suusta pois. Vili myös tykkää, kun leuan alta rapsuttaa.

Tansku ja Vilperi.
Jokin aika sitten sainkin idean tehdä kutistemuovista sheltin siluetin kaulakoruksi. Löysin Googlen kuvahausta tämän kuvan, jonka tulostin, leikkasin irti ja piirsin mustaan kutistemuoviin. Sitten kutistin muovin uunissa alatasolla 160-170 asteessa. Korkeimmasta ja leveimmästä kohdasta mitattuna alkuperäisen kokoinen kuva oli 7x8 cm ja kutistettuna 2,5x3,5 cm. Vähän isomman siitä olisi voinut tehdä, mutta menkööt nyt ainakin toistaiseksi tuollaisena, on se silti tosi kiva.

3 kommenttia:

 1. Moikka,
  nämä ovat jo aika vanhoja postailujasi, mutta olen hurahtanut nyt kutistemuoviin ja etsin ideoita omiin kutistemuovikoruihini. Mietin vain, että miten olet saanut leikattua kutistemuovia noin siististi ja tarkasti? Omalla kohdallani muovi alkaa aina halkeilemaan, mikäli yritän pientä ja tarkkaa leikata. :) Sheltin rinta on niin ihanan tarkasti tehty!
  Ihania ideoita ja juttuja muutenkin blogissasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Anteeksi pitkään kestäneestä vastaamisesta, blogi on ollut nyt vähän kesätauolla. Oon leikannut kutistemuovia ulkoreunasta sisään päin niin, että lopputuloksena on hirveä määrä silppua :D Eli pienissä osissa eikä yritä saada sitä kerralla leikattua, toivottavasti ymmärsit :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)