8.9.2013

Karmivan suloinen amigurumi

Koulukaverille virkkasin parisen vuotta sitten, olisikohan ollut syntymäpäivälahjaksi, pienen amatsoninaisen, sillä häntä leikkisästi kutsuttiin siksi. Ohje tähän amatsoniin löytyy Christen Hadenin Karmivan suloiset amigurumit -kirjasta.


Kirjassa on myös muitakin, yhteensä siis yli kaksikymmentä, ohjetta erilaisiin hirviöihin ja muihin hahmoihin. On zombia, vampyyriä, ufoa, ritaria ja luurankohääparia. Hahmoilla ei ole virkattuja silmiä tai muita yksityiskohtia, vaan ne on tehty polymeerisavesta tai huovasta. Näin hahmoista tulee ilmekkäämpiä ja mielenkiintoisempia, mutta onneksi kirjassa on kerrottu muistakin tavoista tehdä hahmolle silmät ja suu ellei tätä savea tai huopaa itseltä löydy. Kirjan alusta löytyy myös kaikki perusohjeet virkkaamiselle ja yksityiskohdille, kuten hiusten tekemiselle.

Omassa amatsonissani käytin silminä ihan turvasilmiä ja suun kirjoin. Lisäksi virkkasin pienen liaanin, jonka kiedoin amatsonin ympärille.


4 kommenttia:

 1. Jeee, miulla on myös tuo kirja! Siinä on hirmu söpöjä nuo otukset :) Ajattelin tästäkin kirjasta joku päivä tehdä videopostauksen :D hienon amatsoooninaisen teit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin on paljon söpöjä hahmoja siellä, harmi vain ettei ole ollut aikaa kokeilla muidenkin tekoa, että tuo amatsoni on nyt ainakin toistaiseksi ainoa hahmo, jonka olen tuosta kirjasta tehnyt :)

   Poista
 2. Multakin löytyy kirja. Oon tehnyt tuon amatsonin, pirun, luurankopojan ja -tytön, kuoleman ja chutlun nyt ainakin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, sähän olet ehtinyt monta tekemään :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)