25.9.2017

Eyeblink-huivi

Pikkusisko esitti kesällä toiveen, että hän haluaisi sinisävyisen huivin eikä aina vaan niitä villasukkia. Kyseisiä jalka-asioita löytyi kuulemma jo ihan tarpeeksi kotoa. No olihan se sitten sellainen huivi tehtävä. Tilasin langat MissMothballsilta, Etsystä, ja aikomuksena oli neuloa huiviloinen joululahjaksi, kunnes välähti, että siskollahan on syntymäpäivät elokuussa. Siinä sitten hieman kiireessä neulottiin Heidi Alanderin Eyeblink-huivi, joka minun on jo pitkään pitänytkin neuloa. Se on lisäksi ilmainen ohje. Lanka oli Soft Sockia, sävyssä Turquoise Delight. Ihanan pehmoinen ja tosi kiva lanka. Eri sinisen sävyjä ja kivasti enemmän tummempia kohtia tuli tuonne ylös keskelle, mistä huivi aloitettiin, johtuen vähästä silmukkamäärästä siellä.


Neuloin huivin 4mm puikoilla. Mallikin oli tosi kiva, sillä huivista sai tehtyä just sen kokoisen kuin halusi. Kahdella kerroksella silmukoita lisättiin 6 silmukkaa ja pitsikuvio oli kuudella jaollinen, joten pitsikuvion pystyi aloittamaan milloin tahansa. Itse jatkoin sileitä kerroksia muutamalla rivillä, koska lankaa oli kaksi vyyhtiä. Lopulta lankaa kului huiviin 177 grammaa.


Sisko sai huivinsa ja taisi olla siihen ihan tyytyväinen. Kuvat jouduttiin ottamaan vähän kiireessä, sillä juuri kuvaushetkellä alkoi ripsiä vettä ja hetikohta satoi kaatamalla.



Lanka: MissMothballs, Soft Sock, Turquoise Delight
Puikot: 4mm
Paino: 177g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)