7.8.2016

Viljainen Nurmilintu

Kun neuloin ensimmäisen Nurmilintuni parisen vuotta sitten, kirjoitin, että aion joskus neuloa toisenkin huivin, mutta paksummasta langasta. Tänä kesänä se päivä sitten koitti ja neuloin siis Heidi Alanderin suunnitteleman Nurmilintu-huivin uudemman kerran.


Lankana neuloin Louhittaren Luolan Pohjan neitoa sävyssä vilja, puikkoina 4,5mm pyöröpuikot. Aloitin huivin juhannuksen tienoilla ja parisen viikkoa sitä neuloin. Kuten edellinenkin Nurmilintu, tätäkin oli mukava ja helppo neuloa.


Halusin tästä isomman huivin ja sellaisen myös sain. Ihana ja lämmin kääriytymishuivi sopivasti odottamaan syksyn saapumista.


Tällä postauksella osallistun samalla elokuun Silmukan ytimestä -haasteeseen, missä aiheena on ollut vilja, ja sehän löytyy tuosta langan sävystä! :)

Pipon ytimestä & Silmukan saalistus

Edit. Niin tosiaan unohdin sanoa, paljonko lankaa kului eli sitä kului reilu yksi vyyhti. Toista vyyhtiä kului ehkä noin vajaa puolet. Pitäis varmaan alkaa punnita nuo työt, niin osaisi sanoa silleen tarkasti langanmenekin :)

12 kommenttia:

 1. Onpa kaunis ja ihanan iso! Menikö paljon lankaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) En ole punninnut huivia, mutta toinen vyyhti piti korkata eli reilu yksi vyyhti meni lankaa :)

   Poista
 2. Ihana! Aiemmin en ole Nurmilinnusta niin kauheasti välittänyt, mutta tämä huivi kyllä kolahti. Just täydellisen viljaisa väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä ihastuin heti Nurmilintuun, kun se ilmestyi, mutta jotkut huivimallit on tosiaan semmosia, että aluks on vähän nääh, mut sitten kun näkee huivin muiden neulomana, niin se näyttääkin kivalta :)

   Poista
 3. Ihana huivi! :) Kiva, että osallistuit haasteeseen. Nurmilintu on kyllä ihana huivi neuloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli mukava taas osallistua! Mieli tekisi neuloa kolmaskin Nurmilintu :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)