24.3.2015

Sukkavaihto

Osallistuin syksyllä Facebookin Knitting socks in Finland -ryhmän Sukkavaihtoon. Koska ryhmässä on paljon neulojia myös muista maista, sain vaihtokaverini Yhdysvalloista, Kansasista. Aikaa neuloa sukkia oli helmikuulle asti. Itse neuloin perussuomalaiset piirakkasukat violetista 7 veljeksestä.


Minulle kerrottiin myös, että vaihtokaverini saa lapsen alkutalvesta, joten neuloin myös junasukat pikkuiselle. Neuloin tosin hieman isommassa koossa, jotta mahtuvat varmasti sitten jossain vaiheessa. Lankana sinistä Nalle Taikaa sekä mustaa Nallea. Näitä neulottiin ja purettiin parikin kertaa, sillä olisin halunnut neuloa koko sukat tuosta sinisestä Taiasta, mutta se loppuikin sitten kesken, vaikka luulin, että se jämänen riittäisi. Sitten purin sukkia ja neuloin mustan kantapään ja kärjen. Mutta eihän se lanka siltikään riittänyt, joten oli sitten pakko käydä ostamassa uusi kerä Taikaa. Ja lopulta annoin sukkien olla tuon väriset, kun en enää jaksanut purkaa.

Sukkien lisäksi pakettiin meni vähän karkkia sekä talvinen postikortti, mihin olin kirjoittanut terveisiä. Viime viikonloppuna sitten sukkaryhmään oli ilmestynyt kuva sukistani, joten perille se oli mennyt, jee! Pakettini oli kuulemma tullut perille jo aikaisemmin, mutta kuva ilmestyi vasta nyt. Sitten vaan odoteltiin omaa sukkapakettiani.

Ja oman pakettini sainkin sitten tänään! Sain ihanat vihreät pitsisukat ja hirmuisesti kaikkea muutakin, kuten kuvasta näkee. Sieltä löytyy erivärisiä Kool-Aideja, joita en ennen ole kokeillut, postikortteja, joista tuossa valkokukallisessa on terveiset minulle, porkkanakakun makuista teetä sekä jotain armeijajuttuja.

Ihan mahtavan paketin sain kyllä ja nyt sinne lähettämäni paketti tuntuu vähän tylsältä, kun niitä vertaa keskenään. Mutta keskityin enemmän niihin sukkiin :)


Edit. Niin ja lanka noissa saamissani sukissa on Rowanin Fine Artia, on muuten ihanan pehmoista lankaa :)

2 kommenttia:

  1. Kumpainenkin sukkapaketti on ihan hurjan kiva! :) Ois aika jännää kyllä vaihtaa sukkia tuolleen, että parin sais jostain muusta maasta.. Täytyypä pitää silmät auki, jos samanlainen rinki laitettaisiin uudestaan pystyyn :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuo oli kyllä kiva vaihto, vaikka postimaksu ulkomaille oli aika kova omasta mielestäni. Ja itse asiassa siellä on tällä hetkellä käynnissä uusi vaihto (johon itse en tällä kertaa osallistunut) eli eiköhän sen jälkeen tule taas uusi vaihto :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)