12.4.2014

Koivunoksia ja minitupsuja

Vielä ehtii pääsiäistä varten käydä hakemassa koivunoksia maljakkoon, jotta saa jo jotakin vihreää näkyviin ennen kuin kevät sitten oikeasti aloittaa vihreyttämisen tuolla ulkona. Omat oksamme kävimme hakemassa anoppilan pihamaalta, kun emme kehdanneet kaupungin yleisiltä alueilta oksia käydä katkomassa. Oksat sitten vain maljakkoon ja lämpimään veteen. Meidän maljakkona toimi tällä kertaa tuo tuunaamani lasipullo, josta enemmän täällä.

Lisäksi tein erivärisistä puuvillalangoista pikkuruisia tupsupalloja käyttäen apuna haarukkaa, tällä tavalla. Niitä sitten ripustin sinne tänne ja siellä ne nyt odottavat silmujen aukeamista.


Tuo näyttää kyllä kivalta jo tuollaisenaankin, ilman lehtiä. Mutta pitääpä laittaa uusi kuva tuosta ilmoille sitten, kun lehdetkin näkyvät :)


Eilen muuten allekirjoittanut täytti yhden vuoden lisää ja sitä juhlistettiin Niko Kivelän Toinen Minä -stand up showlla. Oli hauskaa. Lisäksi T leipoi aika hyvän mutakakun. Tänään taas lähdetään viettämään kaverin tupareita. Tuparikorttia sekä pääsiäiskortteja on siis luvassa ensi viikolla!

4 kommenttia:

  1. Ihana blogi ja ideat! tupsahdin lukijaks :-)

    http://silmukoitua.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kivoja oksia. Kiva idea. Synttärionnittelut eilisen johdosta :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)