13.7.2013

Reissuhankintoja

Parin viikon kesäloma oli ja meni ja nyt ollaan vietetty jo viikko töissäkin. Kesäloman toisella viikolla reissattiin Kalajoella sekä Vaasassa. Pari viime postausta ovat siis olleet ajastettuja reissussa olemisen vuoksi. Ilma ei ollut mikään kauhean suotuisa ainakaan Kalajoella, sillä oli sateista, lämpötila oli +16-18 astetta ja merivesi vielä viileämpää, joten uimassa ei tullut hirveästi käytyä. Tuo toinen osapuoli sen sijaan uhmasi kylmää vettä pariinkiin otteeseen, sillä sen oli pakko päästä kävelemään todella pitkälle hiekkasärkälle, mutta päästäkseen särkälle, oli ensin hieman kastuttava.

Kyllä aurinko välillä näyttäytyi Kalajoella, mutta yleensä vasta illalla.
Vaasassa ilma oli onneksi hieman parempi ja siellä tuli hankittua vähän käsityöjuttujakin. Kävimme nimittäin Vaasan Hemtexissä etsimässä parvekekalusteillemme tyynyjä niitä kuitenkaan löytämättä. Sen sijaan huomasin käsityötavaroista osta 3 maksa 2 -tarjouksen, joka tietenkin täytyi hyödyntää. Ostin sekalaisen pussukan erikokoisia ja -värisiä nappeja, kolmen metrin kangaspalan sekä ihanan vihreää puuvillalankaa, jota ehkä tulen hyödyntämään heinäkuisessa Silmukan ytimessä -haasteessa.



Kotimatka taittui Seinäjoen ja Tuurin kautta ja tietenkin siellä piti poiketa Keskiselläkin. Eikä ollut ensimmäinen kerta, kun siellä kävin. Onneksi menimme sinne sen verran myöhään, että pahin ihmisruuhka oli ohi. Kyläkaupasta tuli napattua mukaan 12-säikeistä luonnonvalkoista kalalankaa pikselivirkkausta varten.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! :)