26.2.2013

Satunnaisia sankareita, osa 5

Tällä kertaa on vuorossa toisesta Kotoliving-lehdestä löytyvät kolme tilkkua. Näissä opeteltiin ja harjoiteltiin reikäpitsin neulomista. Vasemmalta oikealle reikärivejä, satunnaisreikiä ja reikäpitsiä. Satunnaisreikätilkun kuva lehdessä ei ollut ehkä se kaikista imartelevin, sillä siinä näytti, että reikiä tilkussa olisi ollut vain muutama hassu. Oikeastihan reikiä tulee ihan kivasti "satunnaisesti" ja lopputuloskin on oikeasti parempi kuin lehden kuvassa.


Viikonloppu meni vanhempieni luona maalla, etsien ja kuvaten vanhoja käsitöitäni. Ei niitä kyllä hirveästi ollut enää jäljellä. Siitä lisää kuitenkin myöhemmin :)

4 kommenttia:

 1. Sinun tilkkusi näyttävät erittäin kauniilta. Ensin ajattelin etten tee näitä pitsitilkkuja, kun lehdessä näyttivät rumilta, mutta nyt voisin kokeillakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mäkin yllätyin positiivisesti, miten kivan näkösiä tilkkuja noista tulikaan, kun lehdessä tosiaan oli vähän huonot kuvat niistä. Kannattaa kokeilla!

   Poista
 2. Googletin tieni tänne satunnaisia sankareita -hakusanalla ja totisesti, menee satunnaiset reiät nyt tekoon mullakin, se kuva lehdessä oli niin HIRVEE että päätin jättää kyseisen tilkun välistä. Nyt olen valaistunut, kiitos! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah :D Ole hyvä, hienoa, että tästä oli apua! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)