22.12.2014

Viileä Burn

Nurmilinnun jälkeen oli siis vuorossa Burn-huivi, sekin Heidi Alanderin suunnittelema. Lankana neuloin Louhittaren Luolan Pohjan Neitoa sävyssä Valaan laulu. Kaunis, tummansinisen ja petroolin välimaastossa oleva väri ja pehmoinen 100 % superwash-merinovilla olivat ihanaa neulottavaa. Neuloin huivia 5mm pyöröpuikoilla ja melkein kaksi vyyhtiä meni tuohon huiviin.

Luulin jo, etten ehtisi neuloa tätä jouluksi, mutta melko ripeästi tuo neuloutuikin. Reilussa viikossa ja välissä oli pari päivää etten ehtinyt neuloa sitä ollenkaan. Pitsi/palmikko-osio olivat helppoa tehdä ja sen jälkeen tehtiinkin pelkästään ainaoikeaa lyhennetyin kerroksin.

Huivi tuntui hirmu paksulta, kun se oli valmis ja mietin, että saako tuota kaulaan kiedottua mitenkään järkevästi, mutta pingotus teki jälleen kerran ihmeitänsä ja huivista tuli aivan ihana. Harmi vaan, ettei se jää omaan käyttöön, vaan menee joululahjaksi. Loput joululahjaneulomukset esittelenkin sitten joulun jälkeen, etteivät saajat vaan saa mitään vihiä lahjoistaan.


8 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)