7.12.2014

Värihaaste: Keltaiset/oranssit

Näin sitä ollaan eletty jo viikon verran joulukuuta ja nyt on vuorossa toistaiseksi viimeinen värihaastepostaus eli vuorossa on keltaiset sekä oranssit langat. Näitä värejä taitaa olla toiseksi vähiten omassa lankavarastossani. Vähiten on vihreitä lankoja. Mutta nykyään olen alkanut katsella noita keltaisia lankoja vähän sillä silmällä, että voi olla, että niiden lukumäärä kasvaa jossain vaiheessa (ellei entisiä ehdi neuloa/virkata pois alta).

Villalangat

Pari kerää Louhittaren Luolan Pohjan Neitoa, Cascade Yarnsin Heritage Silkiä, Novitan 7 veljestä ja pikkuruinen jämäkerä Cascade Yarnsin 220:aa sekä oranssi 7 veljestä löytyy villalangoista


Puuvillalangat

Ja puuvillalangoista löytyy Gründlin Cotton Funia, Schachenmayrin Cataniaa, tuntematonta hieman kiiltävää puuvillalankaa sekä Molla Millsin kalalankaa. Sitten siellä on monen monta kerää Novitan Miamia, Esiton virkkuulankaa (joista tuo vasemmanpuoleisen väri kyllä vääristyy aika lailla eli sen pitäisi olla sellainen persikan värinen, kuten tässä virkkaamassani iltalaukussa), Gründlin Cotton Funia, Hjertegarnin Blend Bamboota sekä samanlaista tuntematonta hieman kiiltävää puuvillalankaa, kuten tuo ylärivin keltainen.


Ja kuten huomaatte tänä vuonna ei täällä blogissa joulukalenteria nähdä, mikä vähän itseäkin harmittaa, ettei oma aika kertakaikkiaan vaan riittänyt sellaisen väsäämiseen. Noh, mutta pidetään välivuosi siitä, niin ensi joulukuussa lupaan keksiä jotain kivaa joulun odotukseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)