21.3.2013

Keskeneräiset käsityöt

Santun Maja -blogin Santtu haastoi minut esittelemään keskeneräisiä käsitöitäni. Mulla on ollut vähän se periaate, että tekisin yhtä käsityötä kerrallaan ja niin se on ollut pitkän aikaa, mutta nyt olen päässyt vähän repsahtamaan. Reps. Repsahdus ei kuitenkaan ole kovin paha, sillä tällä hetkellä on vain kolme käsityötä kesken.

*Linkki haasteeseen*


1. Satunnaisia sankareita -tilkkutakki

Kotoliving-lehden tilkkutakkiprojekti. Tämä työ on aivan luonnollisesti kesken, koska neulottavia tilkkuja ilmestyy aina perjantaisin ja syksyllä tulee sitten takinkokoamisohje. Silloin tämän pitäisi siis valmistua.



2. Epäsymmetrinen liivi

Liivi beigestä langasta. Tästä lisää sitten, kun se on valmis. Tämähän jäi kesken kolmannen keskeneräisen käsityön vuoksi, mutta aion tehdä tämän heti valmiiksi, kun se valmistuu.



3. Virkatut tyynynpäälliset

Tämä siis syrjäytti liivin neulomisen. Ensimmäistä tilkkua tyynyyn vasta virkataan, koska tyynynpäällisen suunnitteluun meni kamalasti aikaa ja tilkun mallikin ehti muuttua pariin kertaan. Tilkusta pitäisi vielä saada oikean kokoinenkin.


Tavoitteena on kuitenkin saada nämä kaksi keskeneräistä työtä valmiiksi ennen kesää.

7 kommenttia:

  1. Kivanväriset tilkut sinulla satunnaisissa sankareissa! Olisikin järkevää tehdä yhteensopivia tilkkuja. Minulla on tosin vasta muutama tilkku valmiina samaan projektiin, ehtisi vielä vaihtaa värejä. Tsemppiä Santun haasteeseen! Myös siinä olen mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo mulla on tossa mustaa, valkoista, harmaata ja sinisen eri sävyjä, niin ei tule liian erivärinen. Tosin ois ihana tehdä myös semmoinen sateenkaaritilkkutakki, missä ois kaikkia kivoja kirkkaita värejä :) Tsemppiä myös sulle!

      Poista
  2. Olen kovasti kateellinen keskeneräistesi vähyydestä! Tuo tilkkukasa on niin inspiroiva että joudunkohan ostamaan Kotoliving-lehden syksyllä, josko sitä osaisi käyttää hyväkseen myös säilyttämieni mallitilkkujen (neuletiheyden testaamiseksi neulottujen 10cm:sten) kanssa? Vai ovatko nuo kovasti eri kokoisia?

    Eihän tässä näin pitänyt käydä? Kaikilla haasteeseen osallistuvilla tuntuu olevan niin hirmuisen ihania juttuja esittelyssään että miten ihmeessä välttyy aloittelemasta vain lisää ja lisää ja lisää uusia keskeneräisiä? =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :) Nuo tilkut on suunnilleen 12x12cm, joissakin ohjeissa olen joutunut lisäämään silmukoita ja kerroksia, jotta on tullut oikean kokoisia (en ole aina käyttänyt ohjeessa käytettyä lankaa), mutta kyllä noista 10x10cm kokoisiakin saa :)

      Itse olen aina laittanut mieluisat käsityöideat listalle ylös ja päättänyt, että aloitan seuraavan vasta kun edellinen on valmis. Siten sillä hetkellä oleva työkin valmistuu nopeammin, kun haluaisi päästä tekemään jo seuraavaa :D

      Poista
    2. Eikun tarkoitin juurikin toisinpäin, että jos soveltaisi noista omista sekalaisista tilkuistaan sitä takkia myös, mutta kaipa siitä soveltamalla voisi yrittää noilla hieman pienemmilläkin.

      Kuulostaa kaamean viisaalta tuo sinun toimintasi. Päädyn vain seuraamaan kateellisena vierestä moista. =D Tai mistä sitä tietää mihin tämän haasteen ja tämän vuoden jälkeen pääsen. Ties vaikka luonne lujittuisi. =O

      Poista
    3. Aa, no kyllähän semmoinen varmasti onnistuisi :) No niinpä!

      Poista
  3. Kivoja juttuja tuloillaan! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)