7.12.2018

Vertices Unite

Toinen keväällä valmistunut huivi oli Stephen Westin suunnittelema huivi Vertices Unite. Käytin siihen suurimmalti osin Petrichor Yarnsin lankoja Merino Single -pohjassa (turkoosi Ice Skating Dress) sekä Merino Single Bling -pohjassa (vaaleanpunainen Sweet Enough? ja harmaa  Silver Gray). Pinkki lanka on Hedgehog Fibresin Sockia sävyssä Jelly ja violetti on Qing Fibren Merino Singleä sävyssä Foxglove.


Huivi neulottiin pienissä osissa niin, että seuraavaa osaa varten poimittiin silmukoita edellisten reunoista. Osiin neulottiin aina reunaan Icord-reunus, mikä teki silmukoiden poimimisesta todella helppoa, kun yleensä vihaan silmukoiden poimimista.


Neuloin huivin 3,5mm puikoilla ja lankaa kului yhteensä 298g. Huivi ei juurikaan tarvinnut pingottamista, vaan kastelin huivin sekä asetin sen muotoonsa kuivumaan.


Huivia oli aivan hirmu kiva neuloa ja se valmistuikin parissa viikossa. Tein huivista vielä isomman koon ja siitä tuli niin ihana kääriytymishuivi keväälle. Tästä tuli yksi lempparihuiveista!


Lanka: Petrichor Yarns, Merino Single (Ice Skating Dress), Merino Single Bling (Sweet Enough?, Silver Gray), Hedgehog Fibres, Sock (Jelly), Qing Fibre, Merino Single (Foxglove)
Puikot: 3,5mm
Paino: 298g

1 kommentti:

  1. Todella kaunis! Tämä on myös minun lempihuivini. Pitäisi ehkä joskus neuloa toinen <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)