27.6.2017

Starting Point

Toukokuun ja kesäkuun alun aikana yhteisneulottiin Ravelryssa Joji Locatellin kanssa mysteerihuivia, nimeltä Starting Point. Alkuinfoksi annettiin, että huivi tulee olemaan todella iso suorakulmio, siihen tarvitaan viittä eri väriä, siinä on paljon ainaoikeaa, vähän pitsiä sekä pikkuisen joustinta, ei yhtään briossia eikä lyhennettyjä kerroksia. Tuo kuulosti sen verran kivalta mysteerineulonnalta, että oli pakko lähteä mukaan.

Langoiksi valitsin La Bien Aiméeta ja Lanitium ex Machinaa. LBA:ta ovat harmahtava Parchment, pinkki The Hotness, speckle Pom Pom ja sininen Wee Rainbow on a Vespa. Lanitiumin tumman harmaa on Charcoal. Pom Pomia raidoitin muutamia kerroksia Veera Välimäen Stay Soft Shawlista yli jääneen Raindrops On Rosesin kanssa, koska menekiksi oli merkitty hieman enemmän kuin mitä tuo yksi vyyhti sisälsi.

Ohjepätkiä tuli viisi, aina perjantaisin. Siinä neulottiin aina kaksi kertaa sama ohjepätkä eli kappaleita tuli kaksi samanlaista. Ensin siitä alkoi muodostua kolmio, jota sitten lähdettiin neulomaan suoraan ylöspäin.

Lopulta kappaleet yhdistettiin ja niin siitä muodostui aivan jättimäisen ihana suorakulmio!


Olin valinnut huiviin sellaisia värejä, joita en normaalisti lähtisi yhdistämään, mutta nyt halusin repäistä oikein kunnolla ja se kyllä kannatti. Huivista tuli aivan ihana, iso kunnon kääriytymishuivi.


Otin huivin vanhempieni luo mukaan, jotta saisin otettua siitä kuvat ja samassa äitini rakastui myös tähän huiviin. Äidillä oli samoihin aikoihin myös nimipäivät, joten päätin ilahduttaa äitiä ja annoin tämän huivin hänelle nimipäivälahjaksi.


Lanka: La Bien Aimée Merino Singles (Parchment, The Hotness, Pom Pom, Wee Rainbow on a Vespa), Lanitium ex Machina Glitter Sock (Charcoal)
Puikot: 4mm
Paino: 387g

4 kommenttia:

  1. Ihana! Ja tosi osuva väriyhdistelmä! Täytyy laittaa omallekin to-do-listalle (sille loputtomalle..)!

    VastaaPoista
  2. En innostanut yhtään tästä huivista ennen tätä! Aivan todella ihana :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kivan näköinen ja ihanat värit. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)