19.6.2016

Äidille palmikoita

Äitini esitti tuossa taannoin ohimennen pienen toiveen, että olisi mukava saada ohuet villasukat, kun hän omistaa vain paksusta langasta tehtyjä villasukkia. Toive jäi muhimaan päähäni ja mietin, millaiset sukat voisin tehdä. Halusin pitkästä aikaa neuloa palmikoita, joten etsin sopivaa palmikkosukkaohjetta. Sellainen löytyi Puhde-blogista, Heinäseiväs-palmikkosukat. Oikeanlaista lankaakin löytyi valmiiksi kaapista, pinkkiä Novitan Nallea, jota jäi yli Ystävänpäiväsukista.

3mm puikoilla lähdettiin palmikoita tahkoamaan. Ohjeesta poiketen tein tiimalasikantapään ja lisäsin palmikoiden määrää. Sukkien kooksi tuli noin 38-39. Yritin saada nämä valmiiksi äitienpäiväksi, mutta en ehtinyt, joten näistä tuli sitten nimipäiväsukat, jotka lähti postin matkaan. Äiti oli iloinen ja sanoi niitä söpöiksi sukiksi.

7 kommenttia:

 1. Kauniit sukat! Ihanan pinkit :)

  VastaaPoista
 2. Nää on tosi kauniit! Ootko neulonut kaikki oikeat takareunasta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oon neulonut ihan etureunasta, mutta koukannut sitten langan puikolle tavallaan alapuolelta eli varmaan toisin sanoen kierretyillä silmukoilla :D Sen ilmeisesti voi neuloa myös takareunasta, mut ite oon aina neulonu noin :)

   Poista
 3. Huomasin kun katsoin muitaki neuleitasi että neulot jotenkin eritavalla, kun silmukka "hyppää" näkyville erikoisesti. On kyl mageen näkönen, etenki näis palmikoissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon tosiaan aina neulonu oikeat silmukat tuolla lailla ja oikeastaan vasta nyt vähän aikaa sitten opettelin neulomaan neuleen ihan "tavallisilla" oikeilla silmukoilla :)

   Poista
  2. Niin ja kiitos! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)