16.5.2016

Lyhyet pitsiunelmat

Kun ostin synttäriarvontaan katajan sävyistä Väinämöistä DK-vahvuisena, ostin samalla itselleni myös tuota samaa lankaa purppuran sävyssä. Halusin neuloa niistä jotkut ihanat pitsisukat ja sopiva ohje löytyi Kardemumman talo -blogista, nimittäin Elinan pitsiunelmat. Mutta koska lankaa oli vain yksi vyyhti, otin ohjeesta vain tuon pitsikuvion ja neuloin lyhyemmät versiot niistä.


Puikkoilin 3,5mm sukkapuikoilla ja tein tiimalasikantapään, siitä on tullut uusi suosikkikantapääni. Lanka on ihanan väristä ja sopii mielestäni hyvin tuohon pitsikuvioon. Pitsikuvion oppi nopeasti ulkoa ja sukat valmistuivatkin vikkelään ja ovat lisäksi ihanat jalassa!




8 kommenttia:

  1. Onpa kauniit! En ole tajunnut, että paksummastakin langasta saisi noin kauniita sukkia aikaan :) Itse olen noista ohuemmista pitsisukkia väkertänyt. Pitääkin koittaa joskus paksumpaakin lankaa, kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo kyllä saa paksustakin langasta ihania pitsisukkia neulottua, kokeilemaan vaan! :)

      Poista
  2. Tosi kauniit sukat! Ja tuo väri on niin ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minustakin tuo väri on ihan huippu :)

      Poista
  3. Ihanat sukat, minä en osaa kuin ihan perusvillasukkia. Voitin blogiarvonnassasi helmikuussa ihanaa Louhittaren luolan lankaa ja nyt sain siitä sukat tehtyä. Tykkään kovasti. Kiitos vielä kerran sinulle.!
    Käyhän kurkkaamassa http://mummojakoira.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kävin kurkkaamassa ja kivat sukat olit neulonut! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)