2.4.2015

Päästäiskortteja

Eli pääsiäiskortteja tämän vuoden osalta. Idea näihin hyppäsi silmille, mistäs muualtakaan kuin Pinterestistä. Tässä onpi hyödynnetty muutamaa washiteippirullaa ja Googlesta löydettyä pupujussimallia. Kokeilin tätä ensin monella erilaisella teipillä, mutta niistä tuli hirmu sekavan näkösiä, joten näytti kivemmalta, kun on vaan muutama erilainen teippi yhdessä pupussa.

Eli teippasin yhden A4-paperin täyteen teippiä, piirtelin valkoiselle puolelle pupuset, leikkasin irti ja liimasin korttipohjaan. Niin helppoa ja yksinkertaista. Lopuksi dymolla tekstit pupujen päälle. Tein kortteja enemmänkin kuin vain nuo kuvissa näkyvät viisi yksilöä, kun joistain pupuista tuli samanlaisia, niin en sitten viitsinyt kahta samanlaista pupua näyttää. Nuo varmaan riittävät näytiksi?


Muut käsityöt junnaavatkin sitten tällä hetkellä paikoillaan. Yksi huivi on pian kyllä valmistumassa ja aikeissa olisi aloittaa ainakin yksi neuletakki. Tässä ollaan vaan vähän sairasteltu ja puuhasteltu kaikkea muuta, joten käsitöille on jäänyt vähän vähemmän aikaa. Mutta jospa tässä pääsiäisenä saisi tehtyä taasen. Elikkäs toivotankin teille kaikille  
oikein mukavaa ja suklaantäyteistä pääsiäistä! :)

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)