7.11.2014

Rullareunainen pipo

Tuli halu neuloa pipo. Sellainen kivan lötkö ja rento. Sellainen peruspätevä. Mikä menee vielä näillä nollakeleillä. Niinpä eilen tein -blogista nappasin tuon rullareunaisen pipon ohjeen. Lankana tosin oli hieman ohuempaa Lang Yarnsin Novenaa, joten silmukoita tuli lisättyä aika reippaasti. Yhteensä 119 nimittäin. Tai no aloitin kyllä 126 silmukalla, mutta kavensin parin sentin jälkeen, kun tuntui, että tulee liian iso. Enkä jaksanut purkaa ja aloittaa uudelleen oikealla silmukkamäärällä. Reuna kuitenkin menee rullalle, niin ei se haittaa.


Pipon neuloin vitosen pyöröpuikoilla ja Novena oli mukavaa neuloa. Sellaista ohutta, ontelomaista. Ja pehmeää. Ja riittoisaa! Tuohon pipoon meni alle 50 grammaa, pieni nöttönen siitä jäi jäljelle, kun pelasin varman päälle ja aloitin kavennukset sentin aikaisemmin, jotta lanka varmasti riittää, heh. Silmukat oli jaettavissa seitsemällä, jolloin kavennukset meni ohjeen mukaan tasan. Ja pipohan neulottiin koko ajan oikealla ja lopuksi käännettiin nurja puoli ulospäin.

Pipoon tein vielä tupsun persikan värisestä Cascade Yarnsin 220 Superwash Sportista, mitä jäi jäljelle kolmiopipostani. Tuosta tuli kyllä niin kiva pipo, kun se ei ihan hirveesti latista tätä kiharapehkoa, että taidan ehkä neuloa tuosta vielä paksumman version paukkupakkasille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)