31.12.2017

Vuosikooste 2017

Ja näin on jälleen vuosi kulunut käsityörintamalla. Ja muutenkin. Tällä kertaa jaottelin vähän neulomiani ja tekemiäni asioita eri kategorioihin muun muassa neulepaitoihin, sukkiin ja huiveihin. Katsotaanpa, mitä sitä on tullut tänä vuonna tehtyä.

Neulepaidat



Sukat ja lapaset



Huivit



Päähineet, virkatut ja ommellut



Näiden lisäksi tein pari juttua, mitkä eivät päätyneet blogiin asti. Alkukesästä virkkasin taulun kehyksiin mustan pitsiliinan ja tässä joulun alla neuloin pienelle tytölle turkoosit valepalmikkosukat joululahjakeräykseen sekä virkkasin muutamia kuusenkoristeita, jonka tutoriaali löytyy omasta blogistani.


Tänä vuonna sukkia ja huiveja syntyi eniten, kuten taisi edellisenäkin vuonna.12 (13) paria sukkia ja 9 huivia. Tänä vuonna aloin myös toden teolla neuloa erilaisia neulepaitoja ja takkeja, sillä niitä neuloin 8 kappaletta. Paitainnostukselle osittain kiitos Ravelryssa käytävän Tour de Sweaterin, joka jatkuu maaliskuulle saakka eli paitoja syntyy myös ensi vuonna. 16 neuletta/virkkuuta tein muille kuin itselle, joko lahjaksi tai sitten tilaustyönä. Osallistuin myös kahteen mysteertineulontaan: Joji Locatellin Starting Point -huivin sekä Heidi Alanderin Chrysaetos-huivin neulontaan. Päähineitä neuloin vain kaksi, mutta ensi vuonna ehkä enemmänkin, sillä muutamat pipot olisi mielessä kyllä neuloa. Jämälankoja sain ihanasti kulutettua isoon mattoon, joka majailee nykyään vessassamme. Ompeluksiakaan ei hirveästi tullut tehtyä, projektipussukka ja tyynynpäällinen, mutta projektipussukka on kyllä ollut kovassa käytössä sen ison koon takia.


Muuta vuoden aikana tapahtunutta: Lopputalvesta kävimme viikonloppureissulla Tallinnassa ja kävimme tietenkin myös Karnaluksissa. Keväällä istutimme tontillemme pensasaidan sekä teimme kivetyksen. Yhteistä kesälomaa meillä ei ollut, joten mitään kesäreissuja emme tänä vuonna tehneet. Jyväskylässä järjestettiin Neulefestarit sekä podcastaajien ja katsojien miitti läheisessä puistossa, missä kävin pikaisesti. Ensi vuonna varaan sinne enemmän aikaa. Alkusyksystä Lahdessa, Puffalassa, järjestettiin myös neuletapaaminen, missä kävin ja siellä oli hirmu mukavaa. Memman puikkoilut -neulepodcastia kuvasin myös tänä vuonna, jaksoja en tosin ole linkkaillut tänne, enkä tiedä, miten moni blogin lukija niitä katselee, mutta haluaisitteko, että jaksot näkyisivät myös täällä? Mikkelissä järjestettiin asuntomessut, missä kävimme tietenkin. Syyslomalla lennettiin Teneriffalle lomailemaan. Ja toista kertaa käytiin myös Tampereen käsityömessuilla ja siellä treffattiin neulepodcastaajien ja katsojien kanssa. Olen kyllä niin onnellinen tästä neulepodcast-hommasta, sillä sen lisäksi, että niiden kautta saa jutella neulomisesta, niin sieltä on löytynyt myös ihania neulekavereita. Omassa lähipiirissä tai kavereissa kun ei pahemmin ole neulomisesta innostuneita.


Odotan innolla, mitä ensi vuosi tuo tullessaan ja mitä kaikkea sitä tulee sitten ensi vuonna neulottua ja tehtyä. Toivotan teille kaikille lukijoille ihanaa vuotta 2018 ja paljon ihania neulomishetkiä! Kiitos myös kaikista kommenteista, mitä olette kirjoittaneet. Tiedän, että aina ei jaksa kommentoida, vaikka mieli tekisi, koska itsekään en jaksa kaikkiin postauksiin kommentoida, mutta kyllä ne antavat hyvin paljon, vaikka olisi pienikin kommentti ja siitä myös tietää, että edes joku tätäkin blogia vielä lukee.

14 kommenttia:

  1. Oletpa sinä saanut valtavasti käsitöitä valmiiksi ja vieläpä suuritöisiä neulepaitoja ja huiveja. Seuraan podcastiasi, mutta siinä ei jotenkin tajua, miten paljon neulot, kun yhdessä jaksossa on aina muutama valmis työ.
    Toivon sinulle luistavia lankoja myös vuonna 2018!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niitä neuleita on tosiaan tullut tehtyä mukava määrä :) Se on totta, kun itsekin kun katsoo muiden jaksoja, niin ei niitä enää kaikkia muista, mitä jotkut ovat tehneet vaikka alkuvuodesta. Kiitos samoin! :)

      Poista
  2. Hurjan tuottoisa vuosi alkaa olla pulkassa. Toivotan sinulle silmukoiden täyttämää ja onnellista uutta vuotta 2018!

    VastaaPoista
  3. Ihania töitä ja kiva podcast. Kiitos🌺

    VastaaPoista
  4. Ihania neuleita on sinulta valmistunut viime vuonna. Hyvää alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
  5. Hienoja neuleita paljon! Hyvää alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Samoin hyvää alkanutta vuotta sinullekin :)

      Poista
  6. Nuo huivit on kyllä ihania. Oma Chrysaetos on vielä kesken. Mutta eiköhän sekin valmistu ennen vuoden vaihdetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivottavasti saat Chrysaetoksesi valmiiksi, se on ihana huivi! :)

      Poista
  7. Vau mikä määrä upeita neuleita, mahtava tahti siulla :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)