31.7.2015

Häät: Huiskutuskepit ja tienvarsikyltit

Seuraavana hääjuttujen parissa olisi huiskutuskeppejä ja tienvarsikylttejä. Vihkikirkollamme ei saanut heittää riisiä, ruusun terälehtiä tai muutakaan (tai olisi varmaan saanut, mutta ne olisi sitten pitänyt siivota pois). Saippuakupliakaan ei haluttu, joten parhaaksi vaihtohdoksi jäi sitten huiskutuskepit.

Keppeinä käytettiin Sinooperista ostettuja paksuja ja pitkiä keppejä, jotka sitten pätkittiin 25cm pituisiksi. Lisäksi ostimme paksuja grillitikkuja, jotka myös pätkittiin sopivan pituisiksi. Silkkinauhat tilattiin eBaysta. Tulostimme normaalille kopiopaperille tuon viiriosan, jossa luki meidän nimemme ja toisella puolella "ONNEA!" Viiriosan liimasin tavan puikkoliimalla ja nuo huiskutusnauhat taitoin puoliksi ja liimasin Erikeeperillä yhteen. Huiskuttimia oli limenvihreä-hopeana ja limenvihreä-valkoisena.

Kuva: Photography Jukka Kinnunen
Huiskutuskepit olivat kivan näköisiä, kun tultiin kirkosta ulos ja miehet keksivät sitten juhlapaikalla ihanasti laittaa nuo kepit puvun rintataskuun, kuten tuossa yllä olevassa kuvassa.

Kuva: Photography Jukka Kinnunen

Matkalle kirkolta juhlapaikalle olimme tietenkin laittaneet myös teinvarsikyltit risteyksiin, vaikka nykyään monelta varmasti löytyy navigaattorikin ja kutsuun olimme laittaneet juhlapaikan osoitteen. T:n vanhemmilta löytyi erinäisiä laudankappaleita, joista sitten sahasimme nuolet, maalasimme ne valkoisiksi ihan kunnon maalilla ja sitten sain taiteilla meidän nimet nuoliin limenvihreällä akryylimaalilla, jonka olin tilannut Sinellistä.


Minulla alkaa nyt viimeinen lomaviikonloppu ja ensi viikolla alkavatkin sitten taas työt. Mukavaa viikonloppua itse kullekin! :)

5 kommenttia:

 1. Hauska ide tommoset huiskutuskepit :) Ja ai että kyl on nätti morsian! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niistä taitaa tulla koko ajan suositumpia ja suositumpia. Kiitos paljon! :) <3

   Poista
 2. Kauniit huiskutuskepit. :) Ovat tainneet yleistyä nyt viime aikoina, tai ainakin on enemmän tullut vastaan kuin ennen. Meillä häät kolmen viikon päästä ja sama kuvaaja! :) Jukka on tulevan mieheni työkaveri ja ottaa kyllä mahtavia kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niinpä, itsekin nähnyt nyt enemmän huiskutuskeppejä kuin vaikka riisin heittoa, tosin moni kirkko ei taida enää edes salliakaan sitä. Noni, paljon onnea siis teille ja aivan varmasti saatte kyllä ihania kuvia! :)

   Poista
 3. Hei, sinulle on Liebster Award-tunnustus blogissani! :) http://a-bstrakti.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-tunnustus.html

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)